نشست بررسی مشکلات دانشجویان پردیس خواهران نسبت به غذای دانشجویی
نشست بررسی مشکلات دانشجویان پردیس خواهران نسبت به غذای دانشجویی با حضور دکتر دلجو مدیر فرهنگی دانشجویی پردیس خواهران، اباذر رحیمی رئیس اداره تغذیه دانشگاه و سایر مسئولین و نمایندگان دانشجویی در سالن طلیعه پردیس خواهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، نشست بررسی اعتراضات و مشکلات دانشجویان پردیس خواهران نسبت به غذای دانشجویی با حضور دکتر دلجو مدیر فرهنگی دانشجویی پردیس خواهران، اباذر رحیمی رئیس اداره تغذیه دانشگاه، عبدالرضا رحیمی پیمانکار طبخ و توزیع، خانم نمازی رئیس اداره دانشجویی پردیس خواهران، دکتر منافی پزشک پردیس و نمایندگانی از دانشجویان برگزار شد که در آن دانشجویان حاضر ضمن اعلام مشکلات خود در خصوص تغذیه و مشکلات غذای سلف، برای حل آنها به گفتگو پرداخته و پیشنهادات خود را به مسئولین ارائه کردند.
اباذر رحیمی رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم نیز با توجه به مطالبه دانشجویان، دلایلی را ارائه کرده و توضیح داد: آشپزان دانشگاه سابقه کار در بهترین تالارهای و رستورانهای استان را داشته و دارای مدارک حرفهای معتبر هستند و از سطح کیفی بالایی برخوردارند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه نان دانشگاه از دو نانوایی برتر قم تهیه میشود که نان برخی از ارگانها و بیمارستانهای استان را تامین میکنند؛ به طور کلی کیفیت غذای دانشگاه را با توجه به امکانات و ظرفیتهای موجود، کیفیتی مطلوب توصیف کرده و اذعان داشت که علیرغم تمام تلاشهایی که تا کنون برای جلب رضایت دانشجویان و بهبود کیفیت غذا صورت گرفته از این پس نیز تمام تلاش خود را برای افزایش رضایتها و جلب رضایت حداکثری دانشجویان انجام خواهیم داد.
اباذر رحیمی اظهار کرد: دانشگاه قم ادعایی مبنی بر جلب رضایت تمام دانشجویان در خصوص تغذیه ندارد، اما حداقل استانداردها برای همه دانشجویان با توجه به نیاز بدن آنها به مواد مغذی رعایت میشود. تمام تلاش مسئولین بر این بوده که تمام نکات تغذیهای و بهداشتی در فرآیند طبخ و توزیع رعایت شود اما به هر حال با توجه به اینکه فرآیندها تماما سنتی و توسط افراد صورت میگیرد باید درصدی را برای خطای انسانی احتمالی اختصاص دهیم که انشاءالله با تدابیر اندیشیده شده این خطاها در آینده به حداقل برسد و بتوانیم رضایت اکثر دانشجویان را جلب کنیم.
نظر دهید