آیین تجلیل از پژوهشگران برتر سال 1398 دانشگاه قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی که با حضور دکتر نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر دیرباز ریاست دانشگاه و اعضای هیئت علمی برگزار شد، از پژوهشگران برتر اعضای هیئت علمی، کارمندی و دانشجویی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
در ابتدای مراسم دکتر فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم، در زمینه پیشرفت دانشگاه از رتبه 50 به 35 بین دانشگاههای کشور گفت: یکی از شاخصهای مهم رتبه بندی میان دانشگاهها میزان فعالیتهای علمی اعضای هیئت علمی و دانشجویان است که دانشگاه قم با ظرفیتهای بالای خود توانایی کسب رتبه 10 دانشگاه برتر را نیز داراست.
دکتر دیرباز ریاست دانشگاه نیز ضمن تشکر از اعضای هیئت علمی دانشگاه افزود: تمام توان دانشگاه و مسئولین آن بر این است که جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه در میان دانشگاههای کشور ارتقا پیدا کند و زمینه تحقیقات علمی و پژوهشی اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان بیش از پیش فراهم شود و در این زمینه مراکزی مانند مرکز رشد دانشگاه قم که اقدامات خوبی هم انجام داده است، حائز اهمیت است.
دکتر دیرباز با توجه به وجود سطح بالای دانشکدههای حقوق و ادبیات افزود: تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی ما دارای تحصیلات سطوح بالای حوزه علمیه هستند که با توجه به نیاز کشور به ارتقای حوزه علوم انسانی این نکته به عنوان یک مزیت بسیار مناسب برای دانشگاه به حساب میآید.
دکتر نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه جامع استان قم گفت: اقدامات خوبی در زمینه همکاریهای چندجانبه بین مراکز علم و فناوری مانند مراکز رشد و پارک های علم و فناوری با دانشگاه و صنعت صورت گرفته که پژوهشهای دانشگاهی ما به سمت رفع نیازهای صنعت و جامعه باشد و پژوهشهای تقاضا محور با هدف ارتقای صنعت و پیشرفت کشور صورت پذیرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای دانشگاه قم افزود: با توجه به همجواری دانشگاه قم با حوزه علمیه این ظرفیت بسیار خوب برای دانشگاه قم فراهم شده تا در حوزه علوم انسانی که مورد نیاز دانشگاههای نسل چهارم هستند پیشرفتهای قابل توجهی محقق شود.
مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان نیاز جامعه به پیشرفت دائمی گفت: شرکتهای دانش بنیان با پشتوانه علمی خود به عنوان یک شتاب دهنده مناسب برای رفاه جامعه و ارتقای سطح علمی کشور در جهان عمل میکنند که با توجه به حضور دانشگاهیان و نخبگان در این شرکتها تحولات بسیار خوبی در زمینه تجاری سازی ایدهها رخ داده است.